Nieuws


13-01-2010

Hoofdsponsors TEAN International gaan door

Bouwfonds Ontwikkeling en Dura Vermeer blijven aan als hoofdsponsors van TEAN International. De beslissing is deze week gevallen. Het internationale tennistoernooi van Alphen aan den Rijn beleeft dit jaar de elfde editie van maandag 6 tot en met zondag 12 september.
De internationale tennisfederatie ITF en de spelersvakbond ATP hebben met blijdschap gereageerd op de aanmelding van TEAN International. De gecombineerde toernooien voor mannen en vrouwen kregen een definitieve plaats op de kalenders.
De speelperiode in september valt, net als voorgaande jaren, samen met de tweede week van de US Open in New York. De Stichting Toptennis Alphen heeft nu voor de elfde editie vertrouwen de begroting rond te kunnen krijgen met subsponsoring door bedrijven uit Alphen en de regio.
Wereldwijd, en ook in Nederland, zijn door de economische crisis nogal wat tennistoernooien verdwenen. Titelhouders van TEAN International zijn de Wit-Russische Iryna Kuryanovic en de Fransman Stéphane Robert. Toernooidirecteur hoopt dit jaar, net als in 2009 toen Thiemo de Bakker en Raemon Sluiter de halve finales bereikten, weer veel Nederlandse topspelers aan te trekken.

Niet voor publicatie:

Persbericht namens TEAN International Tennis Tournament door
Leo van de Ruit, Media Ruit voor Journalistieke Producties
Tel. 06 14 763 702. Mail: info@mediaruit.nl

Voor meer informatie:

Henk Hamming, toernooidirecteur
Telefoon : 06 504 56 395
Mail: h.j.hamming@freeler.nl

Bericht gemaakt voor TEAN International Tennis Tournament


Klik hier voor het nieuwsarchief