Nieuws


22-09-2021

Golfscheurkalender 2022 is uit

Golfscheurkalender 2022

Met dezelfde eigenwijsheid als in zijn maandelijkse column op pagina 3 van Nationaal Golf Magazine heeft de journalistieke producent Leo van de Ruit de Golfscheurkalender 2022 samengesteld, geredigeerd en geschreven. In dik vijftig jaar sportjournalistiek en ruim dertig jaar als amateur-golfspeler bouwde hij een schat aan kennis en ervaringen op in de golfwereld. Veel is terug te vinden in de Golfscheurkalender 2022.
In de enige echte golfscheurkalender valt te lezen, te leren en te lachen. Golfvrienden en golfvriendinnen droegen bij aan de samenstelling. Onder hen: moppentopper Ger Laan, limerick-grootmeester Jan Heemskerk (die in 2006 een golfscheurkalender maakte), voedingsdeskundige Sonja van der Rhoer en koningshuis-deskundige Andreas van der Schaaf.
De Golfscheurkalender is een uitgave van Edicola Publishing BV te Deventer en is in de boekhandel verkrijgbaar voor € 14,95. De samensteller is auteur van een tiental sportboeken, waarvan twee over golf: Tom van Teylingen – een Nederlandse Golfheld en Bunker Blues – Vallen en Opstaan van Nederlandse Golfhelden. Leo schreef ruim tien jaar columns voor Nationaal Golf Magazine en doet dat nog steeds. Zie pagina 3.

Foto: Ruud Taal


Klik hier voor het nieuwsarchief