Golfreizen

13-04-2015


Wat je graag doet verveelt nooit. Ben je verwenner dan wil je het beste voor wie je wilt verwennen. Eveline Jiskoot en Francesco Di Matteo zijn verwenners pur sang van de golfende mens. Het paar werkt in het Duitse grensgebied en omringt sinds jaren golfspelers uit Nederland met de beste zorg. Met succes. En altijd vanuit het principe 'hoge kwaliteit voor een lage prijs'.

Nederlanders vormen een reizend volk. Nederlandse golfers zijn ook altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en interessante bestemmingen. Waar zij heen gaan moet het goed zijn maar mag het niet te veel kosten. Steeds meer liefhebbers houden een paar keer per jaar een golfvakantie. Spelen met gelijkgestemden op een fijne plek.

Sinds Nederlanders het hebben ontdekt en het spel massaal zijn gaan beoefenen, weten zij dat golf goed is voor lijf en leden. De bal naar de hole sturen houdt het lichaam in beweging, pompt frisse lucht door de longen en geeft het gezicht gezonde kleur. Het speelt zich af in de natuur tussen flora en fauna van prachtige panorama's en na afloop is het nog gezellig ook.

Eveline Jiskoot en Francesco di Matteo van Di Matteo Golf (zie: www.golfoverdegrens.com) weten dat als geen ander. Voor dit nieuwe seizoen hebben zij een nieuw paradijs ontgonnen: Parkhotel Surenburg te Hörstel, half uurtje sturen vanaf Enschede, in het noordelijke deel van Münsterland. In de omgeving ligt een viertal golfcourses op korte rij-afstand uitdagend te wachten.

Parkhotel Surenburg en Di Matteo Golf zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Het hotel heropent op 20 maart 2012 na verbouwing en renovatie. Er zijn een 30-tal kamers, ook drempelvrije. De wellness heeft een zwembad, whirlpool en sauna. Overal is internet beschikbaar. Hotel is kindvriendelijk en ook de hond is welkom. Twee restaurants, de Westfälische Stube en Restaurant Surenburg bieden topkwaliteit uit een eersteklas keuken.

Eigenaren en personeel gaan prat op hun gastvrijheid in alle vier jaargetijden want zij roepen altijd met hart en ziel een behaaglijke sfeer op. Zij doen dit vanuit een levenswijsheid van de achttiende eeuwse theoloog J.A. Bengel: “Een dag ongestoord ontspannen is je een dag onsterfelijk voelen.” (*)

Het kan allemaal in de omgeving van Hotel Surenburg naast het Schloss Surenburg, een pittoresk kasteel in Renaissance-stijl en neo-Gotische kapel. Daar waar het leven te genieten is. Helemaal met Finse Sauna en Kelo Elementen, Salz Sauna en Dampfbad. Het zou zomaar kunnen dat het niveau van golf dan flink omhoog schiet.

* Einen Tag lang ungestört in Musse zu verbringen, heist, einen Tag lang ein Unsterblicher zu sein.

Di Matteo Persbericht

«« Terug naar golfreizen overzicht